Midweek Skiën in het Sauerland

Je moet er in de meeste gevallen vrij voor nemen, maar het loont zich: een midweek skiën in Winterberg of Willingen in het Sauerland.

De belangrijkste voordelen zijn dat het rustig is op de pistes en bij de liften en dat de accommodaties goedkoper zijn dan in het weekend en in de (school-)vakanties.

De midweek duurt over het algemeen van maandagmiddag tot vrijdagmorgen. Dat zijn 4 nachten en 3, 4 of 5 dagen skiplezier.

Een ander voordeel van een iets langere periode skiën is de relatief gunstige dagkosten van een skipas (voor meerdere dagen) en het feit dat een skipas vanaf drie dagen voor de gehele Wintersport Arena Sauerland geldig is. Zo kunt u ook eens een ander skigebied bezoeken. Het kan dan ook interessant zijn om centraal tussen de diverse skigebieden in een accommodatie te nemen. Ook daarmee kunt u dan vaak weer besparen omdat deze accommodaties over het algemeen goedkoper zijn dan de accommodaties midden in de bekende wintersportcentra. Bovendien liggen deze vaak op rustige en ruime locaties.

Als u op onze website een midweek wilt boeken, selecteer dan bij een door u gekozen accommodatie onder "prijzen" achter "Selecteer periode": "Midweek". U ziet dan wat er vrij is. Wilt u een aangepaste periode? Ga dan naar "Flexboeken op aanvraag". U voert de door u gewenste aankomst en vertrekdatum in, dan gaan wij voor u kijken of de door u gewenste periode te boeken is.

Toon vakantiehuizen
Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal