SauerlandBookings

Verhuren via SauerlandBookings

Onze SB App
Download onze app, voor alle informatie over uw verblijf in het Sauerland!
  10 jaar ervaring
  40+ tevreden eigenaren
  lokale aanwezigheid

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner om uw vakantiehuis in het Sauerland te verhuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze expertise en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij uw vakantiehuis met succes kunnen verhuren aan vakantiegangers uit binnen- en buitenland.

Waarom kiezen voor SauerlandBookings?

 • Wij zorgen voor een professionele presentatie van uw vakantiehuis op ons platform, inclusief foto's, beschrijvingen en tarieven.

 • Wij bieden uitstekende marketing- en promotiemogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw vakantiehuis de aandacht krijgt die het verdient.

 • Onze ervaren medewerkers staan ​​altijd klaar om u te helpen en adviseren bij alle aspecten van het verhuren van uw vakantiehuis.

 • Wij bieden een veilige en betrouwbare transactie- en betalingsverwerkingsservice.

 • Met onze geavanceerde reserverings- en beheertools kunt u uw boekingen en inkomsten gemakkelijk beheren en controleren.

Bij SauerlandBookings begrijpen we dat uw vakantiehuis belangrijk voor u is en we streven ernaar om uw eigendom te behandelen als onze eigen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw vakantiehuis optimaal wordt verhuurd en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de dagelijkse details van het verhuurproces.

Ons team

Zorgeloos verhuren van uw vakantiehuis

Wij verzorgen alle correspondentie met de huurder. Ook de financiële afhandeling wordt volledig door SauerlandBookings geregeld. Als de gasten zijn vertrokken ontvangt u uw huuropbrengsten.

Persoonlijk contact

Met ruim 10 jaar ervaring in de verhuur is SauerlandBookings uitgegroeid tot één van de grootste portals voor particuliere vakantiehuizen in het Sauerland. Wij denken met u mee en staan open voor uw vragen.

Aanwezigheid in het Sauerland

Wij werken samen met bedrijven die u de mogelijkheid biedt om te ontzorgen. Deze bedrijven kunnen voor u de eindschoonmaak, sleuteloverdracht, controle, klein onderhoud, bedlinnen en handdoeken verhuur regelen.

Geautomatiseerde boekingen

Via ons boekingssystem is uw vakantiehuis direct gekoppeld aan een kalender, die wordt gesynchroniseerd met alle portalen. Op deze manier heeft u geen omkijk naar uw boekingen.

Juiste prijs

Op basis van onze ervaring en uitgebreide marktanalyses bepalen we de prijs voor uw vakantiehuis en bieden we bovendien aan om de prijs automatisch aan te passen aan de vraag.

Internationaal georiënteerd

Het adverteren op de Nederlandse en Duitse website, levert u 2 keer zoveel boekingen op. Door onze samenwerking met grote portalen zijn wij ook internationaal georiënteerd.

Moderne website

Als u uw vakantieaccommodatie onderbrengt bij SauerlandBookings wordt uw accommodatie op onze vorig jaar volledig vernieuwde website getoond, waarbij we ons richten op zowel Nederland als Duitsland. 

responsive website

Samen zijn we sterker

In de huidige tijd is het haast onmogelijk om de grote boekingsportalen te negeren. Naast de plaatsing op zowel de Nederlands als Duitse website van  SauerlandBookings, plaatsen we uw vakantiehuis dan ook op vele andere portalen, waaronder Airbnb, Belvilla, Booking.com en Hometogo. Hierdoor bereikt u meer gasten, maar zijn de boekingen gekoppeld aan één kalender en houdt u makkelijk het overzicht over uw boekingen. Wij werken onder andere samen met:

Booking.com Homeaway
Belvilla Fewodirekt
Airbnb Holidu
Hometogo VRBO
Leisuretime Hondenopvakantie
 
Portalen

Wat onze klanten zeggen!

Professioneel ontzorgd
MIrjam (huiseigenaar)

SauerlandBookings zorgt ervoor dat ons huis gemakkelijk te vinden is voor mensen die hun vakantie of weekend in het Sauerland willen doorbrengen. De website is duidelijk en helder met mooie foto's van het huis en de omgeving en zorgvuldig onderhouden. De samenwerking met SauerlandBookings is goed en prettig! De lijnen zijn kort en afspraken worden nagekomen. We voelen ons professioneel ontlast.

Volledig en informatief
Hans (eigenaar sinds 2013)

SauerlandBookings heeft een complete, zeer duidelijke en informatieve website. Gasten kunnen uitgebreide informatie krijgen over de recreatiemogelijkheden in de regio Winterberg-Medebach-Willingen. Ook kunnen zij uitgebreide informatie vinden over beschikbare woningen in de subregio van hun keuze. Wij als vakantiehuiseigenaren zijn al jaren zeer tevreden over de samenwerking.

Super verhuur
Rob (huiseigenaar sinds 2018)

In het eerste jaar is er veel te overwegen bij het kopen en verbouwen. Voor ons was het meteen duidelijk dat we de verhuur via SauerlandBookings zouden regelen. Zij geven hun ervaring aan u door en adviseren u graag over huren in Sauerland. Zij zijn altijd snel bereikbaar als u vragen heeft en komen ook graag ter plaatse. We hadden niet verwacht dat we dit winterseizoen zoveel zouden verhuren.

Ons aanbod

SauerlandBookings biedt meerdere pakketten voor u als verhuurder. Als u kiest voor de Exclusieve verhuur van uw vakantiehuis via SauerlandBookings wordt u volledig ontzorgd bij de verhuur van uw vakantieaccommodatie. Als u helemaal ontzorgd wilt worden bij de verhuur en het beheer van uw vakantieaccommodatie dan kunt u gebruik maken van ons pakket Volledig ontzorgd. Binnen dit pakket kunnen maatwerkafspraken gemaakt worden om de diensten af te stemmen op uw persoonlijke behoefte. Hieronder zijn de pakketten voor u samengevat.

 

Uw voordelen

Exclusieve verhuur

Volledig ontzorgd

Plaatsing op onze Nederlandse website sauerlandbookings.nl
Plaatsing op onze Duitse Website sauerlandbookings.de
Plaatsing op de portalen Airbnb, Booking.com, Belvilla, Holidu, Hometogo, Homeaway, Fewodirekt
Boekingen genereren
Internetmarketing
Last-minute promotie
Bevestiging van boekingen
Aanspreekpunt voor gasten (E-mail, telefoon)
Financiële afhandeling van boekingen
Regelen van schoonmaak
Organiseren van sleuteloverdracht
Regelen van huismeesterdiensten
Verwerken van toeristenbelasting / Kurtaxe
Kies Exclusieve verhuur Kies Volledige ontzorging

Denkt u dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, maar wilt u liever eerst één van onze medewerkers spreken, neem dan vrijblijvend telefonisch contact op of stuur een email naar info@sauerlandbookings.com.