SauerlandBookings
Prachtige vergezichten
In alle seizoenen mooi
Skiën van december tot april
Wandelen door de sneeuw

Recensie beleid

Onze SB App
Download onze app, voor alle informatie over uw verblijf in het Sauerland!

Hoe werken recencies op SauerlandBookings?
Na elk verblijf kunt u een recensie schrijven. Deze bestaat uit het aantal sterren (1 tot 5) per categorie en een omschrijving van uw ervaring.

Hoe controleert SauerlandBookings of recensies echt van gasten komen?
Nep recensies zijn gelukkig niet mogelijk. Er wordt namelijk gewerkt met een closed loop-systeem. Dit houdt in dat mensen niet zomaar een recensie op de website kunnen achterlaten. Alleen gasten die daadwerkelijk in één van onze accommodaties hebben verbleven kunnen dit. Gasten ontvangen namelijk bij vertrek een beoordelingsformulier en enkel deze uitkomsten worden in het systeem bij de beoordelingen verwerkt en kunnen doorgezet worden naar onze website.
 

Hoelang duurt het tot een recensie zichtbaar is?
Om misbruik te voorkomen worden alle recencies eerst door ons doorgelezen. Hierdoor kan het tot een paar dagen duren voordat u uw review terugziet op onze website.

In welke volgorde worden de recensies weergegeven? Alle recensies worden van nieuw naar oud weergegeven.

Op welke manier wordt de gemiddelde score berekend?
De gemiddelde score wordt berekend aan de hand van alle getoonde recensies op de website.

Worden alle recencies getoond op de website of worden er ook recencies weggelaten?
Wanneer er door de gast misbruik wordt gemaakt van het reviewsysteem, zal de recensie niet worden gepubliceerd door SauerlandBookings. Op deze manier worden er alleen recensies naar waarheid getoond en is er een eerlijk beeld van de accommodatie.

Worden gasten betaald om een recensie achter te laten?
We plaatsen op onze website geen recensies die geschreven zijn in ruil voor een vergoeding, korting, gratis verblijf of wat voor beloning dan ook.

Worden recensies van een portaal geplaatst op SauerlandBookings?
Als gasten via een portaal bij SauerlandBookings hebben geboekt en zij hebben daar een recensie geschreven, dan kunnen wij deze overnemen op onze website.