SauerlandBookings

De leukste uitjes met kinderen in het Sauerland

Onze SB App
Download onze app, voor alle informatie over uw verblijf in het Sauerland!
  • Betoverende omgeving
  • Veel activiteiten voor kinderen
  • Spectaculaire attracties

Ontdek de leukste avonturen voor het hele gezin in het betoverende Sauerland!

Van avontuurlijke wandelingen door de bossen tot spannende bezoeken aan pretparken en dierentuinen, er is altijd iets te beleven. Geniet van familievriendelijke activiteiten zoals boomtopavonturen, rodelbanen en boottochten op schilderachtige meren. Het Sauerland biedt een onvergetelijke mix van natuurlijke schoonheid en opwindende attracties voor een heerlijke vakantie met de kinderen.

Fort Fun
Fort Fun Abenteuerland is een attractiepark in Bestwig Wasserfall in het Sauerland. Fort Fun heeft achtbanen, wildwaterbanen en een flink aantal andere attracties.

Aventura Spielberg
Aventura Spielberg is een outdoor speeltuin met onder andere het langste speeltoestel van Europa van wel 160 meter. Er is ook een klimparcours waar je het tegen elkaar kunt opnemen. Het mooiste van alles: het is gratis. Aan de voet van de speelberg is der Hasenstall, een gezellige hut waar je kunt eten en drinken.

Indoor speeltuinen
In Winterberg, Willingen en Schmallenberg en diverse andere plaatsen in het Sauerland zijn er indoor speeltuinen.

Zwembaden en Meren
In het Sauerland zijn diverse stuwmeren, waar je kunt zwemmen, boten huren, rondvaarten maken en gewoon genieten op warme dagen. Daarnaast heeft vrijwel elke plaats zijn eigen zwembad. Van subtropische zwemparadijzen tot lokale zwembaden, die toegankelijk zijn voor maar een paar Euro.

Zomerrodelbanen en Ziplines
In het Sauerland zijn zomerrodelbanen in Willingen, Winterberg (3x!) en Olsberg Bruchhausen (Sternrodt). Ziplines zijn er in Winterberg en Altastenberg.

Wandelen en fietsen
Sauerland is een wandelparadijs, waarbij ook kinderen genieten van de afwisseling, mooie uitzichten en prachtige natuur. Fietsen kan op de vele wegen en paden, waarbij de E-Bike zeer populair is. Verder zijn er bikparcs in Winterberg, Willingen en Schmallenberg. Je kunt hier met de lift omhoog en dan met de mountainbike via de fantastische geprepareerde tracks en trails de berg af. Fietsen kunnen vaak ter plaatse worden gehuurd.

Skien en snowboarden: Nummer 1 voor de beginner
Het Sauerland is een geweldige bestemminng voor beginners op de ski of snowboard, maar ook geweldig voor een verblijf voor gevorderden. Zeker als u er even kort tussenuit wilt. En er is hierbij natuurlijk ook aan de kinderen gedacht. De vele skischolen zijn goed uitgerust om kinderen de beginselen bij te brengen.

Het Sauerland is dus een uitstekende bestemming voor gezinnen met kinderen. Of het nu gaat om avontuur, ontspanning of sport, er is voor iedereen wat te doen. Laat uw kinderen dus genieten van deze fantastische ervaring in het Sauerland.