SauerlandBookings

Verhuren

  10 jaar ervaring
  40+ tevreden eigenaren
  lokale aanwezigheid
 

Zorgeloos verhuren van uw vakantiehuis

Wij verzorgen alle correspondentie met de huurder. Ook de financiële afhandeling wordt volledig door SauerlandBookings geregeld. Als de gasten zijn vertrokken ontvangt u uw huuropbrengsten.

Persoonlijk contact

Met bijna 10 jaar ervaring in de verhuur is SauerlandBookings uitgegroeid tot één van de grootste portals voor particuliere vakantiehuizen in het Sauerland. Wij denken met u mee en staan open voor uw vragen.

Aanwezigheid in het Sauerland

Wij werken samen met bedrijven die u de mogelijkheid biedt om te ontzorgen. Deze bedrijven kunnen voor u de eindschoonmaak, sleuteloverdracht, controle, klein onderhoud, bedlinnen en handdoeken verhuur regelen.

 

Geautomatiseerde boekingen

Via ons boekingssystem is uw vakantiehuis direct gekoppeld aan een kalender, die wordt gesynchroniseerd met alle portalen. Op deze manier heeft u geen omkijk naar uw boekingen.
 

Juiste prijs

Op basis van onze ervaring en uitgebreide marktanalyses bepalen we de prijs voor uw vakantiehuis en bieden we bovendien aan om de prijs automatisch aan te passen aan de vraag.

Internationaal georiënteerd

Het adverteren op de Nederlandse en Duitse website, levert u 2 keer zoveel boekingen op. Door onze samenwerking met grote portalen zijn wij ook internationaal georiënteerd.

 

Wij werken samen met portalen

Naast de plaatsing op SauerlandBookings, plaatsen we uw vakantiehuis op meer dan 10 andere portalen, waaronder Airbnb, Booking.com en Hometogo. Hierdoor bereikt u meer gasten, maar zijn de boekingen gekoppeld aan één kalender en houdt u makkelijk het overzicht over uw boekingen. Wij werken onder andere samen met:

 • Booking.com
 • Airbnb
 • Hometogo
 • Homeaway
 • Fewodirekt
 • Holidu
portalen
 

Professioneel ontzorgd
MIrjam (huiseigenaar)

SauerlandBookings zorgt ervoor dat ons huis gemakkelijk te vinden is voor mensen die hun vakantie of weekend in het Sauerland willen doorbrengen. De website is duidelijk en helder met mooie foto's van het huis en de omgeving en zorgvuldig onderhouden. De samenwerking met SauerlandBookings is goed en prettig! De lijnen zijn kort en afspraken worden nagekomen. We voelen ons professioneel ontlast.
 

Volledig en informatief
Hans (eigenaar sinds 2013)

SauerlandBookings heeft een complete, zeer duidelijke en informatieve website. Gasten kunnen uitgebreide informatie krijgen over de recreatiemogelijkheden in de regio Winterberg-Medebach-Willingen. Ook kunnen zij uitgebreide informatie vinden over beschikbare woningen in de subregio van hun keuze. Wij als vakantiehuiseigenaren zijn al jaren zeer tevreden over de samenwerking.
 

Super verhuur
Rob (huiseigenaar sinds 2018)

In het eerste jaar is er veel te overwegen bij het kopen en verbouwen. Voor ons was het meteen duidelijk dat we de verhuur via SauerlandBookings zouden regelen. Zij geven hun ervaring aan u door en adviseren u graag over huren in Sauerland. Zij zijn altijd snel bereikbaar als u vragen heeft en komen ook graag ter plaatse. We hadden niet verwacht dat we dit winterseizoen zoveel zouden verhuren.
 
 
website

Exclusieve verhuur

Als u kiest voor de exclusieve verhuur van uw vakantiehuis via SauerlandBookings wordt u volledig ontzorgd bij de verhuur van uw vakantieaccommodatie.

Dit omvat:

 • Plaatsing op onze Nederlandse website sauerlandbookings.nl
 • Plaatsing op onze Duitse website sauerlandbookings.de
 • Plaatsing op portalen Airbnb, Bookings.com, Holidu, Hometogo, Homeaway,Fewodirekt
 • Genereren van boekingen
 • Internetmarketing
 • Lastminute promotie
 • Bevestigen van boekingen
 • Aanspreekpunt voor gasten (email, telefoon)
 • Financiële afhandeling van boekingen

Wilt u liever eerst één van onze medewerkers spreken neem dan telefonisch contact op.

Denkt u dat we iets voor elkaar kunnen betekenen klik dan op de knop hieronder om vrijblijvend uw huis aan te melden bij SauerlandBookings. Wij nemen dan spoedig contact met u op om uw wensen te bespreken.

Kies voor SauerlandBookings