Verhuurservice

Start direct met verhuren

 

Promotie en adverteren

12,5 % van de huuropbrengst

Verhuurservice compleet

15% van de huuropbrengst

   Kies dit pakket  Kies dit pakket
Plaatsing op sauerlandbookings.nl    
Plaatsing op sauerlandbookings.de    
Genereren van boekingen    
 Internetmarketing    
 Last minute promotie    
 No cure no pay    
 Bevestigen van boekingen    
 Aanspreekpunt voor gasten (email, telefoon)    
 Financiele afhandeling boekingen    
   Kies dit pakket  Kies dit pakket

* Deelname is voor minimaal 1 jaar. Prijzen zijn exclusief 19% MwSt.

De voordelen van SauerlandBookings

 • Zorgeloos verhuren van uw vakantiehuis

  Wilt u volledig zorgeloos uw vakantiehuis verhuren, kies dan voor Verhuurservice compleet. Wij verzorgen dan alle correspondentie met de huurder. Ook de financiële afhandeling wordt volledig door SauerlandBookings geregeld.

 • Adverteren op zowel de Nederlandse als Duitse markt

  Wilt u ook publiek bereiken in Duitsland? SauerlandBookings plaatst uw vakantiehuis dan ook op de de Duitse website. Het adverteren op de Nederlandse en Duitse website, levert u 2 keer zoveel boekingen op.

 • Responsive website, geschikt voor tablet en smartphone

  Ruim 30% van onze bezoekers boekt via een mobiel apparaat. De website van SauerlandBookings is geoptimaliseerd voor het gebruik op de tablet en smartphone. Hierdoor profiteert u mee van het alsmaar groeiende gebruik van mobiele apparaten.

Wat andere verhuurders zeggen over SauerlandBookings

Al meer dan 75 tevreden particuliere verhuurders maken gebruik van SauerlandBookings.

SauerlandBookings zorgt ervoor dat ons huis goed vindbaar is voor mensen die hun vakantie of weekendje weg in Sauerland willen doorbrengen. De website is duidelijk en helder met mooie foto's van huis en omgeving en met aandacht verzorgd. De samenwerking met SauerlandBookings is goed en prettig! De lijnen zijn kort en afspraken worden nagekomen. Wij voelen ons professioneel ontzorgd.
Mirjam
SauerlandBookings heeft een volledige, zeer duidelijke, informatieve site. Gasten kunnen zich ruimschoots oriënteren op de ontspanningsmogelijkheden in de regio Winterberg-Medebach-Willingen. Ook vindt men uitgebreide informatie over beschikbare woningen in de deel-regio naar keuze. Wij, als verhuurder van vakantiewoningen, zijn al jaren zeer tevreden over de onderlinge samenwerking.
Hans
Samenwerking prima verlopen kan niet anders zeggen. Persoonlijk contact staat hoog in vaandel en dat waardeer ik zeer. Hou dat vast ondanks de groei. Verheug me op verdere samenwerking.
Mayke

Veelgestelde vragen

 • Verhuurt SauerlandBookings alleen in het Sauerland?

  SauerlandBookings verhuurt vakantiehuizen in het Sauerland rondom de bekende plaatsen Winterberg, Willingen, Schmallenberg.

 • Loopt de betaling van de gasten die mijn vakantiehuis hebben geboekt via mij of SauerlandBookings?

  Betalingen van gasten kunnen via SauerlandBooking lopen of de gasten betalen direct aan u. Dit wordt bij de start van de samenwerking afgesproken en hangt af van uw persoonlijke voorkeur.

 • Ontzorging

  SauerlandBookings werkt samen met een bedrijf die u de mogelijkheid biedt om te ontzorgen. Dit bedrijf kan voor u de eindschoonmaak, sleuteloverdracht, controle, klein onderhoud, bedlinnen en handdoeken verhuur regelen. Heeft u interesse hierin, vraag er naar.

 • Ik heb nog meer informatie nodig.

  U kunt ook telefonisch contact opnemen met SauerlandBookings. Dus heeft u vragen? Bel: 0341-706670. Wij zijn 5 dagen per week van 9:30 tot 17:00 bereikbaar (ma t/m vr). Wilt u uw vakantiehuis direct aanmelden, klik hier.