SauerlandBookings

Meivakantie

Onze SB App
Download onze app, voor alle informatie over uw verblijf in het Sauerland!

Niet alleen in de winter voor het skiën, maar ook in de lente is het Sauerland een aantrekkelijk gebied.De omgeving kent vele meren, bergen, weilanden, wandelroutes en mooie dorpjes. Hiermee is het de ideale omgeving voor een heerlijk weekendje of weekje ontspannen. 

Ook liefhebbers van fietsen, zowel over de weg als over wat ruiger terrein, komen in het Sauerland volledig aan hun trekken. Rondom Willingen is een compleet fietsroutenetwerk aangelegd met meer dan 250 km aan mountainbikeroutes. Een goede startplaats is Haus des Gastes, waar routeborden staan opgesteld en bikers een passende route kunnen kiezen. Ook rond Winterberg is een uitgebreid fietsroutenetwerk aangelegd met meer dan 250 km aan mountainbikeroutes.Hier kun je starten bij parkplatz Bremberg, de parkeerplaats tegenover het Bikepark, waar routeborden staan opgesteld en bikers een passende route kunnen kiezen.

Watersporters kunnen terecht bij één van de vele meren in het Sauerland. Er zijn dus volop mogelijkheden om uw vakantie in één van de mooiste regio’s in Duitsland tot een succes te maken. Na een fantastische dag vol activiteiten is het vervolgens heerlijk thuiskomen in uw vakantiehuis, appartement of villa, geboekt via SauerlandBookings.