SauerlandBookings
Prachtige vergezichten
In alle seizoenen mooi
Skiën van december tot april
Wandelen door de sneeuw

SauerlandBookings App

Onze SB App
Download onze app, voor alle informatie over uw verblijf in het Sauerland!

Ben je op zoek naar een onvergetelijke vakantie in het prachtige Sauerland? Of ben je al in het Sauerland en wil je meer uit je verblijf halen? Dan is de SauerlandBookings app iets voor jou! Met onze app heb je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie in het Sauerland binnen handbereik. Je kunt de app gebruiken om je te oriënteren op de vele mogelijkheden die het Sauerland biedt, zoals wandelen, fietsen, skiën, cultuur en natuur. Je kunt ook gemakkelijk een accommodatie zoeken en boeken die bij jouw wensen past. Of je nu een gezellige vakantiewoning, een luxe appartement of een groepsaccommodatie zoekt, je vindt het allemaal bij SauerlandBookings.

Als je geboekt hebt bij SauerlandBookings, dan kun je de app ook gebruiken om alle informatie over je reservering te bekijken. Je kunt bijvoorbeeld zien hoe laat je kunt in- en uitchecken, wat de faciliteiten zijn en hoe je contact kunt opnemen met de verhuurder. Je kunt ook de app gebruiken om meldingen te doen over schade of klachten die je tijdens je verblijf hebt. Zo kun je snel en eenvoudig een oplossing vinden en verder genieten van je vakantie.

SauerlandBookings App

De SauerlandBookings app is gratis te downloaden voor Android en iOS. Download hem nu en ontdek zelf hoe makkelijk en leuk het is om het Sauerland te verkennen met de SauerlandBookings app!

Scan de QR code of klik op het logo van de Appstore of Google Play Store voor het downloaden van de app op je eigen mobiele toestel.

Appstore

SauerlandBookings App Appstore

Google Play