SauerlandBookings

FewoCare

Onze SB App
Download onze app, voor alle informatie over uw verblijf in het Sauerland!
fewocare

Professioneel beheer via zusterbedrijf FewoCare

FewoCare is gespecialiseerd in het beheer van vakantieaccommodaties en ontzorgt u, als eigenaar/verhuurder. Van volledige ontzorging tot ondersteuning bij zelfmanagement en alles daarbuiten biet FewoCare verschillende diensten aan.

FewoCare regelt voor u de schoonmaak, het bedlinnen, huismeesterdiensten, toeristenkaarten, sleuteluitgifte, incidenteel en periodiek onderhoud, beantwoording vragen van gasten over de accommodatie, ondersteuning van zaken die u zelf wilt doen en alles wat er nog meer bij het beheer van uw vakantiehuis of appartement komt kijken.

Kern van het beheer is een geavanceerd web- en appsysteem dat gekoppeld is met het boekingssysteem van SauerlandBookings en de GreatStay App voor de gasten (waarmee ze o.a. ook storingen of klachten kunnen doorgaven), waarin de beheerstaken worden gecoördineerd en waar de betrokken partijen (en eventueel ook u) toegang krijgen.

FewoCare bespreekt vooraf met u wat u van ons verwacht en maken op basis daarvan een offerte. Wij verzorgen het papierwerk en alle betalingen aan de verschillende partijen en medewerkers.

Voor meer informatie: www.fewo.care