Fort Fun Sauerland

Als u met kinderen uw vakantie doorbrengt in het Sauerland mag een bezoek aan Fort Fun in Bestwig niet ontbreken. Fort Fun is een attractiepark met 40 attracties rond het thema "het Wilde Westen". In het park, dat al ruim 40-jaar voor plezier zorgt, vindt je onder andere 4 achtbanen, 2 wildwaterbanen en nog veel meer bloedstollende attracties. Met de Trapper Slider met een lengte van maar liefst 1300 meter heeft het park de langste zomerrodelbaan van Europa. Een andere aanrader is de Wild Eagle, een Deltavlieger. Daarmee gaat het met een snelheid van zeker 80 km/uur 700 meter van de berg naar beneden.

Naast de attracties worden er ook shows verzorgt. Een indianen- en cowboyshow zorgen met een mix van acrobatiek en stunts voor veel vermaak. Je kan ook zelf als een echte cowboy het Wilde Westen beleven. Zo kan je op de rug van een pony of paard het park verkennen.

De entree van Fort Fun bedraagt € 22,- voor de kleintjes (tot 1,50 meter) en € 27,- voor de overige bezoekers. Online zijn er regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen te vinden. Kijk voor meer informatie op de officiële website van Fort Fun.

Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal