SauerlandBookings

Top 3 waterpret-tips

De zon schijnt en de temperaturen stijgen - wat is er aangenamer op een warme zomerdag dan een dag aan een meer door te brengen of af te koelen in het zwembad? In het Sauerland vindt u talrijke meren, aanbiedingen voor watersport of leuke zwembaden voor het hele gezin. Lees onze top drie tips voor een koele zomer.

High Five, Winterberg-Niedersfeld

Aan de Hillebachsee in Niedersfeld bij Winterberg biedt High Five u veel actie en koel waterplezier op warme zomerdagen. Maak een paar rondjes op het meer met een snelheid van ongeveer 30 kilometer per uur of laat zien wat je kunt met sprongen en trucs over funpark-elementen die in het meer zijn geïnstalleerd. 

Snowboarders zullen de boards snel onder de knie krijgen en wie van skiën houdt, zal zich ook op het water vermaken! Na de actie op het meer kunt u uzelf trakteren op een koel drankje of een heerlijke maaltijd in het Bistro Café met zonneterras en uitzicht op het meer.

Stand-up paddling

Geniet van het mooie weer tijdens een tochtje op het meer. Aan de Hennesee, Biggesee, Möhnesee en Diemelsee kunt u terecht voor stand-up paddling. Stand-up paddling belooft beweging en ontspanning, ook op de Sauerlandse meren. Bij sommige meren kunt u boards huren of deelnemen aan cursussen.

Aquamagis, Plettenberg

Water en glijbaanplezier wachten op u bij Aquamagis! Verschillende glijbaanattracties bieden gevarieerd zwemplezier en beloven veel actie! Bijvoorbeeld op Storm Force 1 raas je door de glijbaan op een luchtkussen met windsnelheden tot 100 km/u. De 2Fake Illusion biedt spectaculaire effecten en interactieve functies. In totaal staan u 10 glijbanen te wachten - waaronder ook een staande glijbaan. Beleef een onvergetelijke dag met het hele gezin!

wakeboard
 

Misschien ook interessant...