Voorwaarden reizen naar Duitsland

Toegang tot vakantieaccomodaties in Noordrhein Westfalen
In NRW geldt de 2G+ regel. In NRW zijn kinderen en jongeren tot en met 15 jaar vrijgesteld van deze regel. (ter verduidelijking voor kinderen onder de 16 jaar geldt de volgende regel: vanwege hoog risico gebied in Nederland en in België en de inreis aanmelding moeten zij 5 dagen in quarantaine)

Toegang tot vakantieaccomodaties in Hessen
Hessen geldt de 2G+ regel. In Hessen geldt dat voor kinderen en jongeren tot en met 17 ook een negatieve testbewijs geldig is. (ter verduidelijking voor kinderen onder de 16 jaar geldt de volgende regel: vanwege hoog risico gebied in Nederland en in België en de inreis aanmelding moeten zij 5 dagen in quarantaine)

Beleid SauerlandBookings
Verhuurders en huurders zijn zelf volledig verantwoordelijk voor de juiste communicatie over en uitvoering van de geldende regels inclusief controles. Huurders die niet aan de regels voldoen mogen niet tot de vakantieaccommodatie worden toegelaten of moeten per direct uit de vakantieaccommodatie vertrekken. Er is in dit geval geen restitutie van de gehele of gedeeltelijk reissom mogelijk.

SauerlandBookings doet z’n best om u zo nauwkeurig mogelijk de actuele situatie te schetsen. Aan alles wat er op deze pagina staat kunnen echter geen rechten worden ontleend. Stel uzelf ook altijd op de hoogte van de andere actuele coronaregels op uw bestemming.

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust.

Het team van SauerlandBookings

Update 04.03.2022

Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal