Zomerrodelbanen

Aktie voor groot en klein! Bezoek één van de leuke zomerrodelbanen in het Sauerland. Fun voor iedereen.

Sommerrodelbahn Willingen
Duizenden bezoekers zijn u reeds voorgegaan en hebben van deze 700 meter lange Rodelbahn genoten. Met z’n elf scherpe bochten, drie sprongen en meerdere langgerekte stukken is het zeker één van de afwisselendste banen van z’n soort.
Openingstijden: ca. 1 april - eind oktober dagelijks 09.00 - 18.00 uur, in juli en augustus 09.00 - 19.00 uur.

Sommerrodelbahn Winterberg (Erlebnisbrucke)

Bochten, bruggen, sprongen, alles zit in de 700 meter lange rit van bovenaan de berg naar beneden. En vanaf het terras of de toeschouwersbrug kunt u het goed overzien. Ieder bepaalt zijn eigen tempo. Het is simpel. Hendel naar voren: gas, hendel terug, vertragen! Openingstijden: ca. april - oktober: 09.30 - 19.00 uur, november- maart : 10.00 - 16.30 (afhankelijk van het weer).

Sommerrodelbahn Bruchhausen / Erlebnisberg Sternrodt)

De Alpine Coaster midden in de natuur van Bruchhausen scoort met zijn 7 bochten, bijzonder steile stukken en een hoogte tot 5 meter boven de grond. De Bobs lopen over een rails en bereiken snelheden tot 45 km /h. Met tussenpozen van ongeveer 25 meter bepaalt elke piloot zijn tempo en zijn rijstijl zelf. Bovenaan loopt de rodelbaan dwars door een dennenbos en onderaan door een 100 jaar oud beukenbos. Veiligheid boven alles. Met twee remsystemen, een driepuntsgordel en vangnetten langs de kant bij hoogten van meer dan een meter, heeft men het aangename gevoel dat men een veilige rit maakt. De rodelbaan is een belevenis voor jong en oud. Openingstijden: Pasen tot Allerheiligen ( 1 nov.) dagelijks 11.00 - 18.00 uur. November tot paasvakantie zaterdag en zondag 11.00 - 18.00 uur. Ook tijdens kerstvakantie en (Nederlandse) krokusvakantie geopend 11.00 - 18.00 uur. Van juni t/m september is de rodelbaan op vrijdagavond geopend tot 21.00 uur.
 

Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal