Activiteiten Sauerland

Het Sauerland biedt in alle seizoenen volop activiteiten voor jong en oud. Het land van de 1000 bergen staat bekend om de vele gemarkeerde wandelpaden. Zo is er in de buurt van elk vakantiehuis voor ieder niveau wel een heerlijke wandeling te vinden. Geen zin om te wandelen? Dan kunt u ook een heerlijke fietstocht maken op de mountainbike of op een wielrennersfiets. Tevens worden er E-bikes verhuurd. Een aantal steden van het Hochsauerland hebben hun krachten gebundeld zodat u in diverse plaatsen een E-bike kunt huren. Het voordeel van deze fiets is dat u niet stevig hoeft te trappen maar comfortabel kan fietsen. Op deze manier kunt u nog meer genieten van de prachtige omgeving van het Sauerland.

In het Sauerland vindt u ook vier grote meren dit zijn de Edersee, Diemelsee, Möhnesee en de Biggesee. Hier is het in de zomer heerlijk vertoeven rondom het water. U kunt hier zwemmen, roeien, vissen, kanoën, zeilen, surfen of een rondvaart maken. Ook paardenliefhebbers kunnen door de heuvels van het Sauerland prachtige buitenritten maken. Niet zelf rijden maar wel genieten van de natuur? Dan is een huifkartocht door de bergen en door de dalen zeker de moeite waard. Neem uw eigen picknickmand mee en geniet van de rust om u heen. Voor de waaghalzen is er Fort Fun. Een avontuurlijk pretpark voor jong en oud. Op de website vindt u vakantiewoningen in het Sauerland in de omgeving van Winterberg en Willingen.

Toon vakantiehuizen

Het Sauerland biedt in alle seizoenen volop activiteiten voor jong en oud. Het land van de 1000 bergen staat bekend om de vele gemarkeerde wandelpaden. Zo is er in de buurt van elk vakantiehuis voor ieder niveau wel een heerlijke wandeling te vinden. Geen zin om te wandelen? Dan kunt u ook een heerlijke fietstocht maken op de mountainbike of op een wielrennersfiets.

Veilig betalen met:
iDEAL Mastercard Visa Paypal